RACING TEAM EAGLE CARS

 

Autocross is mijn grootste hobby, samen met hele goede vrienden hebben we door de jaren heen een mooi team opgebouwd.­

We zijn lid van ACC De Peelracers,  http://www.peelracers.nl/, te Neerkant.

We rijden diverse wedstrijden via de ASUZ  http://asuzcross.nl/, in diverse klasses en zijn met regelmaat erg succesvol.

Seizoen 2019 is mijn oudste zoon Mike in mijn voetsporen getreden, niet onverdienstelijk want hij werd 2e in het juniorkampioenschap! Het jaar 2020 was een stil jaar door de covid19 helaas, maar een mooie tijd voor ons om een nieuwe auto te bouwen voor seizoen 2021. Seizoen 2021 zijn we namelijk een stap verder gegaan... Mike neemt deel aan het EUROL NK Autocross en heeft diverse wedstrijden mogen rijden op het Eurocircuit Valkenswaard in de RST van Rookie Exclusive Rally & race clinics, alwaar hij 4e eindigden op het NK/BK rst juniorcup.

In 2022 zet ik nog een stapje verder terug daar ook de jongste zoon de instap wil maken naar ASUZ juniorcup klasse, hiermee volgt hij Mike op. Mike zal jeugdklasse en samen met mij special 1400 klasse gaan rijden. in de winter 2021 hebben we een 2e nieuwe NK auto gebouwd voor Mike, hopelijk zal hij met beide wagens dit seizoen een gooi mogen doen naar de TOP 10 op het EUROL NK autocross.

 

Hier een mooi fimplje van de onboard camera met Mike in de RST op het eurocircuit valkenswaard.

https://youtu.be/r_zSq5IcMC8